Стево Селак Ваја скулптуру Трампа уз Путина

Агенције
Стево Селак Ваја скулптуру Трампа уз Путина

Бањалука - Бањалучанин Стево Селак, који је лани изазвао велику медијску пажњу направивши од глине скулптуру предсједника Руске Федерације Владимира Путина, сада завршава скулптуру америчког предсједника Доналда Трампа. Селак је тим поводом изјавио Срни да својим новим кипарским подухватом намјерава да "помири" деценијама завађене стране.

"Мислим да би цијели свијет био мирнији, човјечнији и просперитетнији да Трамп и Путин пруже руку један другоме. Зато кип Трампа и држи руку на Путиновом рамену", рекао је Селак који је самоук.

Он је најавио да ће кип Трампа у природној величини, највјероватније, завршити до почетка маја, те да ће статуа бити виша од 190 центиметара.

"Трамп ће бити виши од Путина. Потрошићу на њега стотине килограма глине и потпуно сам увјерен да ће овај мој потез и идеја мира допријети до новог америчког предсједника путем медија", поручио је Селак.

Он је додао да се поред кипова, који се налазе у његовом дворишту у бањалучком насељу Паприковац, фотографишу бројни пролазници из Бањалуке и околине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана