Стевић честитао учитељима: Ви мијењате свијет набоље!

ГС
Foto: Архива

БИЈЕЉИНА - Поводом Свјетског дана учитеља, потпредсједник СП проф. др Далибор Стевић, декан Педагошког факултета Бијељина Универзитета у Источном Сарајеву, упутио је честитку свим просвјетним радницима, у којој се истиче да рад на образовању младих нараштаја није посао него племенита мисија којом се свијет мијења набоље.

„Вашим старањем и радом читав свијет постаје писменији, образованији, паметнији и просвећенији, а захваљујући вашој посвећености, дјеца и млади у Републици Српској постаће носиоци развоја у свим сегментима нашег друштва", каже се, између осталог, у честитки декана Стевића.

С обзиром да на Свјетски дан учитеља у овој години почиње настава за студенте прве године на оба јавна универзитета у Српској, проф. Стевић је у својој честитки посебну пажњу посветио студентима педагошких наука, будућим просвјетним радницима.

Честитајући им почетак академске године, Стевић је поручио студентима да својим знањем и посвећеношћу могу да мијењају свијет:

„Свакодневним учењем ви мијењате себе, а преношењем знања другима, уз огромне количине љубави за људе и позив који сте изабрали – ви мијењате свијет", каже се у честитки поводом Свјетског дана учитеља потпредсједника СП проф. др Далибора Стевића, декана Педагошког факултета Бијељина Универзитета у Источном Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана