Стевандић: Одбор у Костајници није угашен

Срна
Стевандић: Одбор у Костајници није угашен

ПРИЈЕДОР - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић потврдио је вечерас да општински одбор ове странке у Костајници није угашен и да ће ствари бити јасније о дешавањима у том одбору након што ускоро буде одржан састанак регионалног одбора.

Он је истакао да је дио чланства напустио странку јер се нису сагласили са новим коалицијама.

“Ми нисмо наметали одбору у Костајници кога ће да подрже, они су подржали градоначелника из СНСД-а кога смо подржали заједно, а послије тога се нису сагласили зато што је СДС ушао у коалицију и та одлука повлачи остале консеквенце. Странка не може да буде роб ничијих комбинација и перцепција, странка мора да иде даље”, поручио је Стевандић вечерас из Приједора, гдје је присуствовао радном састанку Градског одбора Уједињене Српске.

Он је навео да је Градски одбор у Приједору један од бољих те изразио задовољство растом странке у овом граду и у цијелој поткозарској регији.

Стевандић је поздравио приступ странци Младена Унијата, једног од приједорских угледнијих привредника, наводећи да је то доказ колико људи из свих сфера живота - културног, привредног, медијског препознаје оно што ради Уједињена Српска.

“Овдје је ријеч о угледном привреднику ван свих политичких калкулација и пошто ту постиже добар резултат и запошљава велики број људи, надамо се да ће нам кроз наш тим за развој и привредни препород и убрзани развој Републике Српске ту још више допринијети него на политичком плану, да ће спојити економију и политику у интересу бољег економског развоја Српске”, рекао је Стевандић.

Унијат, који је данас приступио Уједињеној Српској, а био је самостални кандидат на прошлогодишњим изборима за градоначелника, изразио је задовољство што ће својим приступом допринијети Уједињеној Српској.

Он је прије двије године напустио ДНС, чији је члан био четири године.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске у Приједору Ненад Мејакић потврдио је да овај градски одбор има 197 чланова, да је вечерас на првом састанку након прошлогодишњих страначких избора комплетирано руководство, да се ранијим потпредсједницима странке Предрагу Пуђи и Александру Брадићу прикључио трећи потпредсједник Жарко Ковачевић те је изабрано предсједништво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана