Стевандић: Надамо се потпуном успјеху кандидата за начелнике Чајнича и Рудог

Срна
Стевандић: Надамо се потпуном успјеху кандидата за начелнике Чајнича и Рудог

БАЊАЛУКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да се нада потпуном успјеху кандидата ове странке за начелнике општина Чајниче и Рудо на предстојећим локалним изборима.

Стевандић је изјавио Срни да је циљ његове данашње посјете општинским одборима у Чајничу и Рудом усаглашавање начина подршке кандидатима Уједињене Српске за начелнике ових локалних заједница.

Према његовим ријечима, кандидат за начелника општине Чајниче је предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Данијел Даниловић.

"Са члановима Општинског одбора у Рудом и предсједником Гораном Ћувизом усаглашаваћемо начин подршке кандидатури за начелника ове локалне заједнице Зорана Иконића, угледног привредника, који има широку подршку грађана, не само у Рудом, већ и у Прибоју у сусједној Србији", навео је Стевандић.

Он је нагласио да је ријеч о два одлична општинска одбора, гдје је организација странке на веома високом нивоу, због чега се и нада потпуном успјеху кандидата Уједињене Српске за начелнике ових општина.

На сједници проширеног Предсједништва Уједињене Српске у недјељу, 14. јуна усвојене су још три кандидатуре за начелнике општина. Кандидат у Рудом је Зоран Иконић, у Осмацима Милован Ребић, а у Чајничу Данијел Даниловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана