Стефан из Котор Вароша у новој бици за живот

Д. К.
Стефан из Котор Вароша у новој бици за живот

Котор Варош - Стефан Мајсторовић (15) из Котор Вароша, који је оболио од леукемије, опоравља се послије операције у Београду скупљајући снагу за нове животне побједе.

Да би у томе успио овом ученику, чији су родитељи незапослени, потребна је подршка добрих људи како би прикупио новац за наставак лијечења. Мајсторовић се већ два мјесеца лијечи на Одјељењу хематологије Института за мајку и дијете Србије "Др Вукан Чупић" у Београду.

Љекари нису имали другог избора осим да Стефану прије десетак дана одстране половину лијевог плућног крила. Операција је протекла успјешно, јаки болови су прошли, а на Стефаново лице се вратио осмијех.

- Стефан ме замолио да кажем да је веома захвалан свима који му пружају помоћ и храбре га да истраје у борби са тешком болешћу. Посебно је захвалан ђацима, спортистима, члановима културно-умјетничких друштава и свим хуманим људима који му показују да није сам - каже његов брат Дарко.

Сви који желе да помогну новчане прилоге могу да уплате на рачун код Хипо Алпе Адрија банке: 552-038-15156198-06 са назнаком "За лијечење Стефана".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана