Стазама Jahorina Ultra Trail потрчао је и Новак Ђоковић

ГС
Стазама Jahorina Ultra Trail потрчао је и Новак Ђоковић

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свијета прије пар дана је посјетио Јахорину.

У оквиру своје посјете обишао је и дио стаза овогодишњег Jahorina Ultra Trail-а и увјерио се у њихову атрактивност чак је и потрчао и на тренутак искусио како је то бити тркач на олимпијским стазама.

Одушевљен природом и енергијом коју Јахорина носи са собом забавио се на себи својствен начин.

Стазе Jahorina Ultra Trail-а којима је и сам Новак трчао ће учесницима бити доступне овог викенда, старт Ултра и Максија је у суботу 25. јула у 6:00 часова док Миди и Мини трке стартују на исти дан али у 8:00 часова.

Старт и циљ свих трка је испред хотела Вучко, а све руте имају окрепне станице са послужењем, дежурне екипе цивилне заштите, санитет у случају потребе. Безбједност је на првом мјесту и комплетан догађај је прилагођен условима и мјерама са циљем спрјечавања ширења вируса цовид19.

Оно што караткерише Jahorina Ultra Trail су и волонтери, који својим несебичним радом и залагањем доприносе да ова трка и даље држи епитет најбоље у БИХ. Пријаве за волонтере су у току до 22. јула сајту www.jahorinatrail.com

Наградни фонд за најспретније и најбрже ове године је 5.000 КМ као и вриједне награде спонзора. Остварено је и смо партерство са Red Bull 400 Igman али и обновљена су партерства са тркама које су чланице свјетског трejл тура а то су Kapodokia, 100 миља Истре и Ultra Trail Vipava Valley па ће неки од побједника Jahorina Ultra Trail-а добити бесплатну котизацију за ове трке.

Највећи новитет овогодишњег издања ЈУТ 2020 је и присуство једног од најпознатијих свјетских тркача Јовице Спајића који ће бити присутан на самом такмичењу, дружиће се са учесницима, одговарати на питања и презентовати своје богато Trail искуство путем предавања.

Спонзори овогодишњег Jahorina Ultra Trail-а су: Сара – природна негазирана минерална вода, Мастер физикал, Sport Vision, Fun and Fit и Petrol BH Oil Company, Red Bull, Lilium, Molson Coors BH са својим брендовима Јелен пиво и изотоничнимг напитком Хидра, Planet bike, Kонструкције Monting, Neoplanta, Pani, фирма Auto-Rašević, Jet Set, Onogošt, Апотека Јована Пале, R/P Апотека Пале, Aпотерка Pharma-San, Aeroskin, Black and White, Олимпијски комитет Босне и Херцеговине, Општина Пале и Град Источно Сарајево.

Генерални медијски покровитељи РСГ, Антена Сарајево, ТВ Н1, Независне новине и Глас Српске!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана