Сребреница има посебну пажњу институција РС

К. Ћ.
Сребреница има посебну пажњу институција РС

Сребреница - Предсједник Народне скупштине РС Недељко Чубриловић најавио је јуче да ће у Сребреницу у наредних петнаестак дана доћи министри из Владе који ће се договорити о активностима у вези са пројектима које су припремили начелник општине Младен Грујичић и његови сарадници.

- Ријеч је о реалном сектору и оном што интересује грађане Сребренице - рекао је Чубриловић који је са министром саобраћаја и веза Неђом Трнинићем разговарао са Грујичићем о стању и проблемима у Сребреници.

Он је оцијенио да су млади људи који воде ову општину опредијељени за будућност без обзира на проблеме који оптерећују све локалне заједнице.

- Све институције РС стоје уз руководство Сребренице која заслужује и има посебну пажњу. Мислим да све оно што се дешавало треба да буде само подстрек за бољу сарадњу, бржи развој и свјетлију будућност - поручио је Чубриловић.

Грујичић је истакао да је Сребреници најважније да економски оснажи како би сва друга питања могла бити једноставније рјешавана.

- Важно је да очувамо курс стабилности, повјерења, суживота и развоја Сребренице који смо заузели послије избора и који подржавају све институције РС - рекао је Грујичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана