"Срби за Србе": Одржано хуманитарно такмичење у шутирању тројки

ГС
Foto: Срна

КОТОР ВАРОШ- У Котор Варошу одржано је такмичење у брзом шутирању тројки "Тројка из блока", а сав приход намијењен за рјешавање стамбеног питања седмочлане породице Зубовић из насеља Чепак, наведено је из Хуманитарне организације "Срби за Србе" која је организатор овог спортско-забавног турнира.

У донаторској кутији је прикупљено 760 КМ, а захваљујући спонзорима и новцу прикупљеним од продаје пића обезбијеђена су значајна финансијска средства за породицу која је у стању социјалне потребе.

"Породица Зубовић тренутно не остварује никаква редовна примања и живе у изузетно тешким условима, тако да ће новчана помоћ овој социјално угроженој вишечланој породици добро доћи", поручили су из организације "Срби за Србе".

На турниру, који је одржан синоћ на игралишту Радничког универзитета, учестовала су 72 шутера, а побједник је Давид Савић. Друго мјесто освојио је Милан Гаврић, а треће Стефан Крчић.

"Побједници су сви који су учествовали. Наша идеја је да у спортском и забавном духу окупимо људе добре воље свих генерација, од три до 103 године, јер само је важно учестовати", навели су из Хуманитарне организације "Срби за Србе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана