Србачки физиотерапеут добитник вриједног признања

Д. Ј.
Србачки физиотерапеут добитник вриједног признања

СРБАЦ - Златна медаља коју сам освојио на престижном такмичењу у масажама у Италији дала ми је мотивацију да проширим своје знање и пренесем искуства младим физиотерапеутима у Српској.

Ово је изјавио Андреј Сулема (21), сертификовани масер-терапеут из Српца, побједник европског и интернационалног такмичења у масажама под називом “Massage Spa Talent Italia” у категорији Мастер - напредна масажа.

Такмичење је одржано крајем октобра у италијанском Салерну у конкуренцији око 100 учесника из Француске, Италије, Румуније, Мексика, Украјине, Јерменије, Казахстана, Тајланда и других држава.

Талентовани Српчанин извео је комбинацију масаже и истезања која је одушевила судије и обезбиједила му прво мјесто.

- Припремао сам се за такмичење јако дуго, јер сам желио да масажа буде посебна и да све што знам и радим, то и покажем. Имао сам задатак да изведем масажу за 25 минута пред 20 судија и на крају је све испало савршено, на чему захваљујем колегама физиотарапеутима Едити Ћосовић и Мирославу Шкорићу, који су ми помогли да све осмислим - рекао је Сулема.

Ово је његово друго велико признање након што је у априлу ове године освојио бронзу на интернационалном такмичењу у масажама у Новом Саду, гдје је извео “шијацу” масажу у трајању од 40 минута.

- Наставићу се усавршавати у области киропрактике и терапијских масажа - каже Сулема, који након завршетка студија на Паневропском универзитету “Апеирон”, гдје је тренутно трећа година на смјеру физиотерапија, планира да отвори свој СПА центар и велнес академију.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана