Србац ускоро добија BFC SEE сертификат: Бољи услови за привреднике и инвеститоре

Д. Ј.
Србац ускоро добија BFC SEE сертификат: Бољи услови за привреднике и инвеститоре

СРБАЦ - Општина Србац испунила је захтјеве регионалног стандарда BFC SEE и стекла статус општине с повољним пословним окружењем са остварених 87,33 од максималних 100 поена, рекао је начелник Млађан Драгосављевић.

Он истиче да је ова локална заједница, одлуком Регионалног савјета, стекла право коришћења и истицања заштићеног знака сертификације у наредне три године.

- Евалуациони тим сачињен од стручњака из региона у протеклом периоду провјеравао је испуњеност 10 критеријума и више од 60 поткритеријума које смо морали задовољити како бисмо унаприједили квалитет услуга и информација које пружамо привредницима и страним инвеститорима. Вјерујемо да ћемо с овим сертификатом побољшати услове за пословање - рекао је Драгосављевић.

Сертификат BFC SEE, између осталог, потврђује стабилно пословно окружење и идентификује општину која нуди најбоље услове за улагање и има највећи потенцијал за развој, што је веома значајно за привреду и инвеститоре који желе да се преселе или прошире своје пословање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана