Србац: Најмлађи неће остати ускраћени за пакетиће

Д. Ј.
Србац: Најмлађи неће остати ускраћени за пакетиће

СРБАЦ - Пандемија вируса корона утицала је на многе сегменте друштва, али ипак није прекинула традиционалне манифестације у Српцу које ће овог пута ипак бити одржане у нешто другачијим условима и уз поштовање епидемиолошких мјера.

Удружење жена и Туристичка организација општине Србац организује данас и сутра новогодишњи сајам у Српцу на којем ће грађани моћи купити сувенире, народне рукотворине, новогодишње украсе и друге производе које су израђивале чланице овог удружења.

Сајам ће бити одржан у центру града у периоду од девет до 15 часова.

- У продаји ће се наћи и прехрамбени артикли попут зимнице, пекмеза и слично, као и разни аранжмани, које ћемо продавати по акцијским цијенама - рекла је предсједница Удружења жена Весна Смиљанић.

Због епидемиолошке ситуације ове године неће бити одржана Дјечија нова година, али најмлађи неће остати ускраћени за поклон пакетић.

Директор Центра за културу и спорт Радован Митраковић рекао је да ће данас испред њихове установе бити организована подјела пакетића за дјецу узраста до седам година које је обезбиједила општина Србац у партнерству са Туристичком организацијом.

- Пандемија вируса корона нас је спријечила да ове године приредимо забаву за малишане у Дому културе али ће сва дјеца по плану добити пакетић, уз фотографисање са Дједа Мразом - рекао је Митраковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана