СНСД Источна Илиџа: У насељу Младичко поље засађено 130 садница

Срна
СНСД Источна Илиџа: У насељу Младичко поље засађено 130 садница

ИСТОЧНА ИЛИЏА - Чланови Општинског одбора СНСД-а Источна Илиџа засадили су данас у Улици Бесаровића у насељу Младичко поље 130 садница јавора, липе, црвенолисне украсне шљиве и платана.

Потпредсједник ОО СНСД-а Источна Илиџа Небојша Шешлија рекао је новинарима да је акција покренута с циљем уређења ове улице како би се становницима омогућио бољи животни амбијент.

- Младичко поље је насеље које је највећим дијелом настало послије Дејтона и имало је пресудну улогу у останку сарајевских Срба на подручју Источног Сарајева. Сматрамо да за ових 25 година, колико сарајевски Срби егзистирају овдје и када су подигли ово насеље, није учињено довољно на његовом уређењу - истакао је Шешлија.

Он је нагласио да је данашња акција само наставак ранијих активности које спроводи Општински одбор СНСД-а на уређењу Источне Илиџе.

- До сада смо реализовали низ акција на уређењу спортских и дјечијих игралишта на подручју наше општине. Ово је само један у низу пројеката које планирамо урадити у наредном периоду и надам се у наредне четири године - поручио је Шешлија.

Овој акцији је присуствовао и предсједник ОО СНСД-а Источна Илиџа Мирослав Вујичић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана