СНСД Источна Илиџа: Осуда пријетњи Владимиру Ћосовићу

Срна
СНСД Источна Илиџа: Осуда пријетњи Владимиру Ћосовићу

ИСТОЧНА ИЛИЏА - Предсједник Општинског одбора (ОО) СНСД-а Источна Илиџа Мирослав Вујичић најоштрије је осудио пријетње активисте ПДП-а упућене члану Општинског одбора, одборнику и потпредсједнику Скупштине општине Источна Илиџа Владимиру Ћосовићу.

Вујичић је рекао да ово, нажалост, нису прве пријетње у овом предизборном периоду, него је ово један у низу догађаја.

- До сада смо ћутали, међутим, морамо изаћи у јавност како би реаговали и надлежни полицијски органи, а све с циљем заштите грађана Источне Илиџе - изјавио је новинарима Вујичић, који је и посланик у Народној скупштини Републике Српске.

Он је рекао да је недопустиво да одборнику који износи политичке ставове пријети било ко у 21. вијеку јер ово "није Сјеверна Кореја", те позвао "све на нормалан рад и да сви изађу са идејама, које ће грађани оцијенити и препознати ко је бољи и то вредновати на изборима 15. новембра".

- Ми нећемо дозволити да било ко пријети било коме у Источној Илиџи", нагласио је Вујичић и исказао подршку Ћосовићу у даљем раду.

Ћосовић је позвао све политичке партије на фер и коректну борбу на изборима.

- Највише ме изненадило да у оваквим радњама учествују млади. Налогодавцима оваквих ствари поручујем да трују народ, међусобно сукобљавају омладину, те да немају праве идеје, што доказују кроз политичку активност. Ако је ово план и програм активиста ПДП-а за будућу кампању, онда ћете сами себе да избришете са политичке сцене - поручио је Ћосовић.

Према његовим ријечима, у ранијем периоду је било порука увредљивог карактера упућених њему, а полицијски надлежни органи су упознати са тим и предузете су одређене мјере према починиоцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана