Скупштина града Бијељина: Именовани нови директор Дома здравља и начелници одјељења

ГС
Скупштина града Бијељина: Именовани нови директор Дома здравља и начелници одјељења

БИЈЕЉИНА - Скупштина града Бијељина на данашњој сједници извршила је више смјена и именовања директора установа и начелника одјељења у општинској управи.

Жељко Гребић из СНСД-а именован је умјесто Дејана Савића из ПДП-а за начелника Одјељења за привреду, Стеван Трифковић из СНСД-а умјесто досадашњег начелника Младена Савића за начелника Одјељења за пољопривреду, Драган Станимировић из СНСД-а именован је умјесто Миладина Ракића из СДС-а за начелника Одјељења за урбанизам и просторно уређење. 

Младен Савић из СДС Семберија именован је на упражњено мјесто начелника Одјељења за финансије, Мићо Тодоровић из СП-а умјесто Раце Марјановића из ПДП постављен је за начелника Одјељења за борачко-инвалидску заштиту, те Данијела Ђукин из СНСД-а, умјесто Душка Миловановића из ДЕМОС-а, за вршиоца дужности директора Дома здравља. 

Раденко Тешић из Социјалистичке партије Српске именован је умјесто Радосава Ђокића из ПДП-а за вршиоца дужности директора Туристичке организације града Бијељина, а Тања Којић из Уједињене Српске, умјесто Душанке Гаврић из СДС Семберија, на мјесто вршиоца дужност директора "Семберских новина".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана