Скромно обиљежавање Дана општине Сребреница

Срна
Скромно обиљежавање Дана општине Сребреница

СРЕБРЕНИЦА - Начелник општине Сребреница Младен Грујичић рекао је да ће сутрашњи Дан општине бити обиљежен скромно и у складу са епидемиолошким мјерама.

Честитајући становницима Сребренице 11. март - Дан општине, Грујичић је рекао да су тренутна политичка ситуација и немогућност формирања власти утицали на то да Дан општине буде обиљежен скромно.

"Због понављања избора и неконституисања општинске власти онемогућено је доношење скупштинске одлуке и законско спровођење процедуре и избора појединаца и колектива за додјелу општинских награда и признања", навео је Грујичић у писаној изјави достављеној медијима.

Према његовим ријечима, процедура предлагања и доношења одлуке о додјели општинских награда и признања биће организована када нови сазив Скупштине општине почне са радом и када се стекну услови за додјелу награда.

Грујичић је рекао да очекује да ће ускоро бити додијељени сертификати новоизабраним одборницима и да ће бити конституисан нови сазив Скупштине општине, те кренути редовни рад, да ће бити усвојен буџет и настављена реализација започетих пројеката у овој локалној заједници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана