Скијаши дошли на своје

А. Ј.
Скијаши дошли на своје

Бањалука - Сњежне падавине обрадовале су љубитеље зимских спортова у РС, приредивши идеалне услове за скијање у планинским центрима.

На Јахорини су у функцији ски-лифтови "Пољице" и "Пољице" беби-лифт, те шестосједи "Пољице", "Огорјелица" и "Скочине", а отворен је и Забавни парк "Огорјелица".

- Позивамо све да дођу на Јахорину и науче скијати на уређеном ски-полигону и забаве се на тјубинг стази, која се налази у оквиру нашег забавног парка - рекла је портпарол Олимпијског центра "Јахорина" Ивана Лиздек.

Она је навела да хотел "Бистрица" има најповољнију понуду јер цијена полупансиона у двокреветној соби по особи износи 66 КМ, а ноћење са доручком 56 КМ.

- Хотел "Бистрица" има и специјалну понуду за своје госте, али и оне који то нису. За 15 КМ могу ручати и искористити базен и теретану - рекла је Лиздекова.

Скијаше који посјете Влашић очекује зимска идила са више од 45 центиметара снијега. 

- Гостију има, путеви су проходни и попуњеност је задовољавајућа. Цијена ноћења са доручком и употребом велнес програма за двије особе радним данима је 198, а викендом 272 КМ - рекли су у хотелу "Бланка" на Влашићу.

У Планинском скијашком друштву "Љубијски рудар" кажу да на Козари снијега има у изобиљу, раде двије стазе од 600 и 900 метара, те беби-стаза.

- Дневна цијена ски-паса за одрасле је 15, а за дјецу десет КМ. Путеви до планине су очишћени, услови за скијање идеални - рекао је предсједник овог друштва Божо Грбић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана