Шешлија преузео дужност директора болнице Србија

Срна
Шешлија преузео дужност директора болнице Србија

Источно Сарајево - Новоименовани директор Болнице "Србија" Небојша Шешлија данас је преузео дужност и истакао да ће се посветити убрзању процедура за пресељење у нови објекат који су становници Источног Сарајева добили захваљујући Влади Републике Српске.

Шешлија, који је одлуком Владе Српске именован за новог директора, након оставке Горана Тодоровића, рекао је након примопредаје да ће се посветити враћању повјерења пацијената у ову здравствену установу, а самим тим настојати и повећати услуге које Болница пружа становницима Сарајевско-романијске регије.

Он је захвалио досадашњем директору Тодоровићу за дугогодишњи предан и исцрпан рад.

"Тодоровић има запажене резултате у свом докторском ангажману и надам се доброј сарадњи", рекао је Шешлија новинарима.

Шешлија је захвалио Влади Републике Српске за указано повјерење, истичући да је свјестан одговорности коју ова позиција носи.

"Као становник града Источно Сарајево, као човјек чија се породица лијечи у овој установи, а прије неколико дана ми се и кћерка у њој родила, спреман сам да се суочим са свим изазовима које ова функција носи", поручио је Шешлија.

Он је рекао да је укупан дуг Болнице око 48 милиона КМ, те да ће реално сагледати стање и донијети одлуке које ће ићи ка рјешавању задатих циљева.

Тодоровић је истакао да су услови у којима предаје дужност Шешлији много бољи него када је он преузимао функцију.

"Посао менаџера јавне здравствене установе врло је деликатан, а нови директор ће имати тежак задатак и зато му желим свако добро и пуно среће", истакао је Тодоровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана