Семберија обогатила туристичку понуду Српске

Љ. А.
Семберија обогатила туристичку понуду Српске

Бијељина - Сајам туризма "Бијељина-турист 2017" окупио је у петак у бијељинском хотелу "Дрина" 80 излагача који су посјетиоцима представили своју богату туристичку понуду.

Министар трговине и туризма РС Предраг Глухаковић, који је у петак отворио ову дводневну манифестацију, изјавио је да се из године у годину осјети напредак у области туризма на подручју РС, те да Бијељина има посебну улогу у томе.

- Захваљујући природним потенцијалима Семберије туристичка понуда овог краја може са поносом да буде уврштена на мапу туристичких дестинација, не само Републике Српске, него и шире - рекао је Глухаковић.

Директор Туристичке организације Бијељина Јован Љубојевић је истакао да је поред великог броја домаћих учесника било и излагача из Србије и Словеније.

- У Бијељини су се окупили представници туристичких организација, хотелијера, угоститеља, те привредних субјеката чија је дјелатност у вези са угоститељством и туризмом. Другог дана своју понуду представиће произвођачи здраве хране, удружења и појединци који се баве израдом рукотворина - рекао је Љубојевић.

Према његовим ријечима, сајам је окупио и неколико представника пољопривредних газдинстава који ће представити храну и показати шта они нуде туристима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана