Шековићи: Сукоб у владајућој већини кочи усвајање буџета за 2016.

Г. М.
Шековићи: Сукоб у владајућој већини кочи усвајање буџета за 2016.

Шековићи - Сједница Скупштине општине Шековићи, на којој је требало да буде гласано за усвајање буџета за 2016. годину, није одржана, јер на сједницу нису дошли одборници позиције коју чине СДС, ПДП, НДП, Покрет младих за Шековиће.

На јучерашњу заказану сједницу дошла су само четири одборника СНСД-а не знајући да је у Скупштини потпуни хаос, а са закашњењем је дошао и предсједник Скупштине Драго Божић, који је само рекао да је сједница одгођена за сутра.

Шеф Клуба посланика СНСД-а Велибор Милошевић каже да је неодговорно то што одгађање термина заказане сједнице није најављено те да је могуће да је позиција изгубила већину.

Он каже да је у странкама позиције кулминирао сукоб због неиспуњења обећања и давања уступака ПДП-у, што је тражено од начелника општине Будимира Нинића из СДС-а.  

- Четири одборника из скупштинске већине одбила су послушност, јер им нису испуњена дата обећања. Ради се о давању баснословних сума и ваучера за поплављене. У посљедњих осам мјесеци нисмо имали три редовне сједнице због проблема у владајућој коалицији који су избили због неиспуњених обавеза према тој господи - рекао је Милошевић. Нинић није одговарао на наше јучерашње телефонске позиве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана