СДС Семберија: Реална политика за јединство народа

ГС
СДС Семберија: Реална политика за јединство народа

БИЈЕЉИНА - Странка демократске Српске (СДС) Семберија – Мићо Мићић води реалну политику и сталну борбу за циљеве Републике Српске и Семберије, увијек за јединство народа, поручили су из ове странке.

Реагујући на тврдње носиоца одборничке листе ПДП у Бијељини Славише Марковића, из СДС-а Семберија су истакли да Марковић живи у машти и нереалним очекивањима да ће му неко дати кандидатуру за градоначелника на локалним изборима и подсјећа на његово потписивање споразума са СНСД у марту, који је оборио врх странке.

“Грађани Семберије знају да је СДС Семберија – Мићо Мићић баштиник СДС-а из 1990. године, странке која је сачувала и изградила Семберију за све грађане и не одустајемо од патриотских идеја. Заговарамо зрелу и одговорну политику која има визију градње јаке и стабилне Републике Српске и богате Семберије и са таквим странкама ћемо сарађивати”, наводи се у саопштењу.

Из СДС Семберија су напоменули да су међу њима они који су бранили и градили Семберију и остали досљедни својим идејама, млади који знају ко су и шта су и од тога не одустају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана