Sberbank а.д. Бањалука помаже опремање Основне школе из Приједора

ГС
Sberbank а.д. Бањалука помаже опремање Основне школе из Приједора

Годинама уназад, Sberbank а.д. Бањалука се труди да кроз ангажмане на пројектима друштвено одговорног пословања, пружи подршку локалним заједницама, те је и овом приликом учествовала у набавци смарт телевизора приликом опремања Основне школе „Петар Кочић” из Приједора.

-Ова донација је мали допринос нашој успјешној сарадњи. Прије свега велико нам је задовољство што ћемо овом донацијом допринијети у праћењу реформских промјена у образовању и развоју друштва, те квалитетнијем раду ученика - рекао је овом приликом Предраг Турудија, руководилац филијале Приједор који је и уручио ову донацију.

Донацију је испред школе примила Горана Босанчић, директор Основне школе „Петар Кочић”, Приједор, те изразила захвалност Sberbanci што је препознала њихове потребе и дала значајан допринос овој школској установи у будућности.

Нагласила је да ће ова донација засигурно дати додатну мотивацију ученицима и побољшати квалитет образовања, те им омогућити бољи приступ савременим технологијама.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Sberbank а.д. Бањалука, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе локалне заједнице у којој послује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана