Савремени фитнес центар “4life” сутра отвара врата на новој адреси

Милијана Латиновић
Савремени фитнес центар “4life” сутра отвара врата на новој адреси

Бањалука - Фитнес центар “4life” сутра ће на новој адреси отворити ултрамодеран простор за вјежбање на 950 квадратних метара, уређен по највишим европским и свјетским стандардима.

Љубитељи фитнеса, зумбе, пилатеса и осталих спортских активности у суботу у 19 часова могу присуствовати свечаном отварању у бањалучкој улици Јована Дучића 23 А, а за све посјетиоце припремљен је пригодан програм. 

Један од сувласника Фитнес центра Дејан Тубић рекао је јуче за “Глас Српске” да ће овај фитнес центар засигурно бити један од најљепших и најмодернијих не само у Српској, већ и у региону.

- Карактерише га индустријски, модеран стил и нова савремена, веома удобна опрема. Осим тога, простор је уређен по посебној филмској тематици, јер смо на зидовима представили слике из филмова Арнолда Шварценегера, Рокија Балбое, те нашег Маријана Бенеша - испричао је Тубић.

Додао је да ће сви који одлуче да вјежбају баш у овом фитнес центру имати прилику да обликују тијело и раде вјежбе уз стручне савјете шест тренера.

- Фитнес центар је намијењен свима, од рекреативаца до професионалних спортиста. Обезбиједили смо богат кардио програм, групне тренинге, зумбу, пилатес и још много тога - рекао је Тубић.

Осим савремене опреме и модерно уређеног простора за вјежбање, Тубић истиче да све заинтересоване очекују и веома повољне цијене чланарине.

- Цијене још нисмо формирали, али је планирано да првих сто чланова добије попуст од 40 одсто - нагласио је Тубић и позвао све заинтересоване да изаберу Фитнес центар “4life” као мјесто на којем ће се бавити спортским активностима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана