Савић: Народ нам је кључни партнер

Срна
Foto: Срна

ДОБОЈ- Замјеник предсједника СДС-а Раде Савић рекао је да је за ову странку кључан партнерски однос са народом у Републици Српској.

Савић је поводом изјаве предсједника СДС-а Мирка Шаровића да су кључни партнери СДС-а у другом ентитету рекао да су за "СДС кључни партнерски односи са народом у Српској, а ко је с ким у другом ентитету видјело се у протекле четири године".

Савић је на конференцији за новинаре у Добоју најавио да ће СДС заједно са странкама опозиције формирати центар за пријаву изборних неправилнисти, са тимом правника, како би избори протекли фер и коректно.

Члан Предсједништва СДС-а Младен Босић рекао је да није упознат са Шаровићевом изјавом и сматра да је она највјероватније извучена из контекста.

Он је позвао надлежне институције да утврде околности са недавним проналаском кокаина на подручју Добоја.

Славица Марковић из добојског Градског одбора СДС-а позвала је Скупштину града да искористи расположиве инструменте како би пред нову школску годину интервенисала у околностима раста цијена уџбеника и школског прибора, као и превоза за ученике.

Представник Градског одбора СДС-а Дејан Миличевић рекао је да се стање у Градској развојној агенцији мора поправити јер је у 2021. години пословала са губитком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана