Савез за нову политику потписао споразум о усаглашеном дјеловању са СНСД-ом

Срна
Савез за нову политику потписао споразум о усаглашеном дјеловању са СНСД-ом

БИЈЕЉИНА - Савез за нову политику пета је странка која је са бијељинским Градским одбором СНСД-а потписала споразум о усаглашеном политичком дјеловању, саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

У саопштењу се наводи да је Градски одбор СНСД-а наставио стратешке припреме за предстојеће локалне изборе и активности на дефинисању властитог коалиционог капацитета.
- Савез за нову политику пета је странка која је потписала и одлучила да подржи кандидата за градоначелника Бијељине кога предложи Градски одбор СНСД Бијељина - истиче се у саопштењу.
Споразум су потписали предсједници градских одбора СНСД-а Бијељина Недељко Ћорић и Савеза за нову политику Бијељина Петар Митровић, а потписивању је присуствовао и предсједник Савеза за нову политику Зоран Мастило са сарадницима.

У саопштењу се наводи да је констатована блискост ставова ова два политичка субјекта и заједничка брига за средину у којој живе.
- Изражена је спремност да се употријебе најквалитетнији људски и интелектуални капацитети с циљем развоја нашег града. Значајне инвестиције, које предстоје у нашој средини треба схватити као изазове који ће значајно унаприједити квалитет живота на овом простору - констатовано је на састанку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана