Сарајевска градска управа набавља кавијар, шкампе, лосос...

klix.ba
Сарајевска градска управа набавља кавијар, шкампе, лосос...

Сарајево - Градска управа Сарајева расписала је тендер у којем тражи доставу понуда за пружање угоститељских услуга, попут организирања коктел-партија, хладног-топлог бифеа и ланч пакета.

Понуда за коктел-партије мора укључивати кавијар, бушее пуњене туњевином, сиром и пилетином, квалитетни мијешани сир с грожђем, дињом и крушком, кадун бутиће, лосос, мињоне, „Џек Данијелс “... 

Осим тога, у тендеру стоји да хладно-топли бифе мора садржавати шкампе с авокадом, пирамиду од шкампи, јастог, пилећи галантин, бифтек Велингтон, димљени лосос, салату од морских плодова, пуњене лигње, пилеће попијете у пармезану, соте Строганоф, ростбиф Мадера, телеће печење....

Како су рекли за портал klix.ba из Градске управе, тендер за набавку ове врсте хране објављује се сваке године, а храна се користи приликом одржавања различитих свечаности, попут дочека амбасадора и бројних других званица.

Рок за доставу понуда је 3. фебруар до 12 сати, а истакнуто је да нема преговора и да се уговор закључује на годину дана. На тендеру, такође, није истакнуто колико ће бити издвојено новца за једну од изабраних понуда.

Овакав потез Градске управе изазвао је бијес међу грађанима Сарајева, који у коментарима на друштвеним мрежама сарајевске власти криве за растрошност и бахатост, у тренутку када становницима пријестонице не могу осигурати ни снабдијевање водом, а камоли шта друго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана