Самохраној мајци троје дјеце из Гламоча потребна помоћ хуманиста: Куповина стана једино рјешење

М. Л.
Самохраној мајци троје дјеце из Гламоча потребна помоћ хуманиста: Куповина стана једино рјешење

ГЛАМОЧ - Самохраној мајци троје дјеце из Гламоча Данијели Ловрић потребна је помоћ племенитих људи како би њени малишани добили сигуран кров над главом јер тренутно преживљавају у неусловној кући без воде и купатила.

Након што јој је супруг погинуо у саобраћајној несрећи, Данијела је наставила сама да брине о једанаестогодишњој Грозди, четворогодишњем Петру и једноипогодишњем Владимиру.

Она са свекром и свекрвом станује у неусловној кући удаљеној 12 километара од Гламоча, далеко и од школе, продавнице и болнице. Данијела нема возачку дозволу, па је одлазак до школе, љекара или било гдје другдје велики проблем.

Кућа у којој станују је оронула, кров прокишњава, немају воду ни купатило, а и оно мало ствари у кући је већ дотрајало и неусловна је за живот.

Како би им помогла да одрастају у топлом дому, да имају собу у којој ће сањати најљепше снове и имати срећније и безбрижније дјетињство, предсједница Удружења “Рунолист” из Гламоча Јелка Врањеш покренула је хуманитарну акцију. За кућу у којој Ловрићи тренутно станују нису ријешени имовинско-правни односи и једино рјешење била би куповина стана у Гламочу. Врањешева је истакла да је дјечји додатак једини извор прихода овој породици.

- Одлучили смо да им помогнемо. Наше удружење прикупља новац којим би Данијела могла да купи стан, а у Гламочу станови нису скупи. Понуду смо већ добили за један стан који је потпуно намјештен и чија је вриједност 36.000 КМ - рекла је Врањешева и позвала све људе добре воље да дају своје мало како би помогли овој самохраној мајци и њеној дјеци.

Сви који желе новац могу уплатити на рачун Удружења “Рунолист”, са назнаком “за помоћ Данијели Ловрић”, на рачун број 1544802011355113. Из иностранства новац се може уплатити на рачун: Интеза Санпаоло банка БиХ, SWIFT: УПБКБА22, Обала Кулина бана 9А, ИБАН: БА391544802011355113.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана