Шамац: Отворено новоизграђено дјечије игралиште

Срна
Шамац: Отворено новоизграђено дјечије игралиште

ШАМАЦ- Руководство општине Шамац и представници филијале Рајфајзен банке обишли су данас новоизграђено дјечије игралиште у шамачком централном парку, у које је заједнички уложено 6.000 КМ.

У парку у Шамцу постављени су тобогани, вртешке, љуљашке, клацкалице и уређен је комплетан простор за ове реквизите, а у изградњу овог игралишта Рајфајзен банка је уложила 4.000 КМ, а општина Шамац 2.000 КМ.

Начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић захвалио је представницима филијале Рајфајзен банке, наводећи да су 4.000 КМ добијене по јавном позиву Банке.

Милићевић је напоменуо да је ово пето новоизграђено или обновљено игралиште на подручју општине Шамац у протекла три мјесеца.

"У току је изградња и уређење дјечијег игралишта у Мјесној заједници Ново село, а прошле године смо уредили дјечије игралиште на подручју Мјесне заједнице Доња Слатина. Циљ нам је да до наредне јесени опремимо још игралишта како би завршили наредну годину са укупно 10 дјечијих игралишта на овом подручју", рекао је Милићевић.

Директор Јавне установе Дјечије обданиште "Радост" Маријана Дујковић изразила је задовољство јер дјеца из вртића често бораве у парку.

"Задовољство је веће с обзиром на то да идемо у сусрет Недјељи дјетета, чији је слоган жУ здравом тијелу здрав духж", рекла је Дујковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана