Рунић: Са Селаковићем сутра о прошлим и будућим пројектима

Срна
Рунић: Са Селаковићем сутра о прошлим и будућим пројектима

ДРВАР - Начелник општине Дрвар Душица Рунић изјавила је Срни да ће са министром спољних послова Србије Николом Селаковићем сутра разговарати о пројектима који су реализовани у овој општини, а финансирала их је Влада Србије, као и будућим улагањима у овај повратнички крај у Федерацији БиХ.

Рунићева је навела да ће поред ње, са Селаковићем сутра у Дрвару разговарати и начелници општина Источни Дрвар Милка Иванковић, Босанског Грахова Урош Ђуран, Гламоча Небојша Радивојша, предсједник Скупштине општине Босански Петровац Немања Давидовић и представник Конзуларне канцерарије Србије у Дрвару Предраг Митић.

Она је додала да ће у делегацији бити и амбасадор Србије у БиХ Александар Ђорђевић.

Према њеним ријечима, састанак је заказан за 13.30 у згради општине Дрвар, а у 14.30 часова планиран је обилазак споменика у изградњи погинулим борцима у одбрамбено-отадџбинском рату 1991- 1995 и обилазак реконструисаних просторија Хитне службе Дома здравља Дрвар, које је финансирала Влада Србије.

Влада Србије обезбиједила је 466.678 КМ за реконструкцију и опремање Службе хитне медицинске помоћи у Дому здравља у Дрвару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана