Руководство ФК "Црвена звезда" у посјети општини Шамац

Срна
Foto: срна

ШАМАЦ - Чланови управе Фудбалског клуба /ФК/ "Црвена звезда" посјетили су Шамац гдје је уприличено свечано отварање просторија "Клуба навијача ФК Црвена звезда-Шамац".

Предсједник ФК "Црвена звезда" Светозар Мијаиловић рекао је Срни да је ово показује љубав према "Звезди" и примјер како треба поступати јер је од објекта који је био рушевина створен простор за окупљање, не само Звездаша, него и пријатеља.

"Видели смо да људи који воде овај клуб навијача имају углед. Они су својим ауторитетом у Шамцу обезбедили да имају овакав простор", рекао је синоћ Мијаиловић и додао да је жеља "Звезде" да људи који је воле овај клуб буду друштвено одговорни. Предсједник Клуба навијача "Црвена звезда" из Шамца Станко Станковић рекао је да је општина обезбиједила просторије, које су навијачи уредили.

"Срце навијача Звезде из Шамца велико је као Република Српска. Клуб навијача има око 250 чланова, а план је да га омасовимо и ојачамо, покренемо хуманитарне акције, маркетинг службу, те да имамо сувенире", рекао је Станковић. Легендарни фудбалер "Црвене звезде" Милош Шестић рекао је да му је драго што је дошао у Шамац јер је рођен у Милосавцима код Лакташа и сваки пут када дође осјећа се као код куће.

"Највећа част и срећа су ми што сам овде на отварању Клуба навијача. До сада нисам видео да постоји овакав клуб ни у Србији ни у Српској. Свака им част. Поносан сам", рекао је Шестић. Начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић рекао је да је општина пружила несебичну подршку, уступивши властити простор, те су заједничким новчаним улагањима са Клубом навијача обновљене и адаптиране просторије.

Челници "Звезде" су посјетили ФК "Борац" Шамац и разговарали са домаћинима о будућој сарадњи ова два клуба како у погледу кадрова тако и у погледу млађих фудбалских селекција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана