Рогатица: Проглашени побједници у избору најљепшег дворишта и балкона

Срна
Рогатица: Проглашени побједници у избору најљепшег дворишта и балкона

РОГАТИЦА - У оквиру манифестације “Преображењски дани” у Рогатици вечерас у проглашени побједници за избор најљепшег дворишта и балкона на подручју општине у конкуренцији 26 учесника.

Свечано проглашење побједника одржано је у рогатичкој Туристичкој организацији, а у конкуренцији најљепших балкона било је 14 учесника.

Прво мјесто припало је Милани Ћебић, која је добила диплому и 150 КМ. Друго мјесто и 130 КМ и диплому припало је Милици Крунић, док је за трећи изабран балкон Сандре Ћебић која је уз диплому награђена са 100 КМ.

За избор најљепшег дворишта било је пријављено 12 учесника, а прво мјесто припало је Слободану Ђуровићу, који је добио 150 КМ. За друго најљепше проглашено је двориште Момчила Бојата, који је добио 130 КМ, а треће најљепше двориште било је Рајке Радојчић, која је награђена са 100 КМ. Награђени су добили и дипломе. диплому.

Награду публике са највише гласова објављених на “Фејсбук” страници Туристичке организације добила је Жанка Сорак, која је награђена са 100 КМ.

Директор ове организације Предраг Ујић рекао је на свечаности да је конкурс био расписан од 1. јула до 10. августа, а пријављене су посјетили и фотографисали њихове балконе и баште, те снимљени материјал објавили на “Фејсбуку”.

Манифестација “Преображењски дани” почела је јуче и трајаће до четвртка, 19. августа, а покровитељ је општина Рогатица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана