Родић: Урадићемо све да избори буду фер и поштени

Срна
Родић: Урадићемо све да избори буду фер и поштени

ПРИЈЕДОР - Предсједник Градске организације ДНС-а Приједор Драгутин Родић изјавио је да ће ова странка урадити све да избори буду фер и поштени, те да су се додатно организовали да спријече све могуће неправилности да би се показала воља грађана, а не, како се често дешавало, бирачких одбора.

Родић је рекао да ће ДНС наставити да афирмише политику какву је водио протеклих 16 година у Приједору, а коју су на првом мјесту карактерисали политичка стабилност и безбједност, што и јесу предуслови и за економију и за све друге сегменте друштвене надградње.

- Морам да подсјетим да су ово локални избори и да је најважнија тема економија будући да се 95 одсто права грађана остварује у локалној заједници. Националне теме јесу битне, али на општим изборима - изјавио је Родић на конференцији за новинаре у Приједору.

Он је истакао да је ДНС и даље на својим изворним принципима и врло стабилан након реорганизације странке и раније укупне дестабилизације.

- Дан прије званичног почетка изборне кампање могу да кажем да никад нисмо били јачи ни сложнији и да имамо јединство свих чинилаца који носе политике. Нисам човјек који сматра да све може увијек бити идеално. Увијек има ствари које треба или поправити или изнова радити, а ДНС то може уз квалитетне људе и тимове - додао је Родић.

Вршилац дужности предсједника омладине ГО ДНС-а Приједор Бојан Мартић рекао је да млади ДНС-а не сматрају да они треба да доминирају у политици, него да њихова заступљеност, а самим тим и моћ одлучивања, треба да буде сразмјерна старосној структури становништва Приједора.

- Наш кандидат за градоначелника Приједора Драгутин Родић има пуну подршку младих ДНС-а јер сматрамо да је човјек са таквим политичким и радним искуством најбоље рјешење у овом тренутку. У изборе идемо са великим очекивањима јер и листу кандидата за одборнике чине школовани људи, доказани у струци, са јасном визијом развоја града - нагласио је Мартић.

Кандидат ДНС-а за одборника у Скупштини града Приједора Радован Ђаковић оцијенио је да су млади ДНС-а у Приједору годинама препознатљиви по волонтерским и хуманитарним акцијама, подсјетивши на огроман ангажман у поплавама 2014. и 2019. године, у сталним акцијама давалаштва крви и, најзад, у константним акцијама дезинфекције јавних површина, јавних објеката и вјерских објеката свих вјерских заједница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана