Реновирана зграда полицијске станице у Челинцу

Срна
Реновирана зграда полицијске станице у Челинцу

Челинац - Заједничком акцијом Министарства унутрашњих послова Републике Српске и општине Челинац реновиран је објекат полицијске станице у овој локалној заједници који је саграђен 1970. године, који организационо функционише у саставу Центра јавне безбједности Бањалука.

Командир полицијске станице Челинац Драган Раилић истакао је да је замијењена вањска столарија, уређена фасада и кровни подшив, а завршен је и значајан дио лимарских радова.


"У наредном периоду предстоји нам унутрашње уређење објекта", истакао је Раилић и додао ће се завршетком свих радова значајно побољшати услови рада службеника.

Уређењем степеништа на улазу у објекат, постављањем ограде од инокса и декоративних детаља зграда полицијске станице у Челинцу је добила сасвим нови изглед.

Начелник општине Челинац Момчило Зељковић рекао је да је и овај објекат, уз остале јавне установе и предузећа који су реновирани, у функцији грађана и да као такав мора да буде препознатљив и уређен.

"У санацији смо учествовали са више од 10.000 КМ, а спремни смо подржати и наредну фазу унутрашњег уређења", нагласио је Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана