Радост за мјештане Доњи Подградаца: Асфалтним путем до бољих услова живота у Поткозарју

Милан Вујић
Радост за мјештане Доњи Подградаца: Асфалтним путем до бољих услова живота у Поткозарју

ГРАДИШКА – У Мјесној заједници Доњи Подградци данас су у употребу пуштене три асфалтиране дионице пута у засеоцима Поповићи, Савићи и Малешевићи укупне дужине 1 100 метара за чију је изградњу издвојено 130 000 КМ.

-Градска управа препознаје потребе мјештана свих 56 мјесних заједница и те потребе претвара у пројекте које реализује. Свака озбиљна и одлучна Градска управа, унаточ глобалној кризи, изнађе средства у буџету за инвестирање инфраструктурних пројеката - рекао је градоначелник Градишке Зоран Аџић.

Аџић подсјећа да у посљедњих седам година градска управа, заједно са мјесним заједницама ствара услове за бољи живот и већу перспективу градишких села.

-У свакој мјесној заједници сваке године, градимо инфраструктуру. То је за нас важно питање. У складу са могућностима градимо путеве, водовод, мостове, расвјету, сеоске домове… - истиче Аџић.

Мјештанка Добрила Шврака каже да за њих пут значи све.

-Ми смо до сада имали много проблема због лоших путева. Сада се ситуација сваке године поправља - истиче Шврака која је градоначелника Аџића дочекала са погачом и ракијом.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Доњи Подградци Бојана Савић изразила је захвалност у име мјештана Доњих Подградаца и изразила наду да ће Град Градишка подржати и друге пројекте који су од значаја за ово село.

-Ова дионица је добар знак, добра порука за наше становништво - истакла је Савићева.

Она је истакла да су асфалтирани путеви у три засеока у Доњим Подградцима велики искорак у инфраструктури ове мјесне заједнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана