Радислав Ђурић долази на чело ОО СНСД Теслић

ГС
Foto: Твитер

ТЕСЛИЋ- На састанку с руководством Општинског одбора СНСД-а Теслић закључено је да се Далибор Панић повуче са чела странке, а да мјесто предсједника преузиме Радислав Ђурић, саопштио је предсједник странке Милорад Додик.

На састанку је одлучено да позиција генералног секретара Владе Републике Српске коју обавља Панић тражи максималну посвећеност због чега би требало да се повуче са чела Општинског одбора СНСД-а.

"Дао сам подршку да одборник СНСД-а Радислав Ђурић преузме руковођење странком јер је показао спремност да ради на јачању страначке организације. Очекујем да Општински одбор у што краћем року то и спроведе кроз страначке органе. На састанку је дефинисано да је главни циљ СНСД-а да у наредном периоду оствари пуно јединство странке, те да заједно с коалиционим партнерима остваримо побједу на локалним изборима, посебно за позицију начелника. Садашњи начелник само парадира и није урадио ништа за грађане Теслића", поручио је додик на платформи X.

Састанку је присуствовао и в.д. директора Шумског газдинства "Борја" Горан Јовић, а Додик је затражио од свих присутних да се посвете стабилизацији тог и других јавних предузећа битних за развој Теслића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана