Радио Дрвар прославља пола вијека постојања

Срна
Радио Дрвар прославља пола вијека постојања

ДРВАР- Радио Дрвар, једини српски радио у Федерацији БиХ, данас прославља 50 година постојања.

Радио Дрвар се први пут огласио 2. јуна 1974. године, те да је као свједок времена и вјеродостојни хроничар збивања био и остао у служби вјерних слушалаца.

У Радио Дрвару, једином медију у дрварској општини, данас су запослена само два радника који посао обављају предано и са великом љубављу.

Они 24 часа дневно емитују информативни, образовни, документарни, културни, вјерски, омладински, дјечији, забавни, спортски и хумористички програм, настојећи да задовоље укусе свих узраста.

Иако оптерећен незавидном материјалном ситуацијом, из Радио поручују да ће наставити објективно да информишу суграђане, али и становнике осталих српских повратничких општина - Гламоча, Босанског Грахова, Босанског Петровца и Источног Дрвара.

Поводом пола вијека постојања честитке запосленима упутили су начелник општине Душица Рунић, посланик у Народној Скупштини Републике Српске Срђан Мазалица, делегати из реда Срба у Дому народа Парламента ФБиХ Горан Броћета и Душко Радун, министар правосуђа и управе у Ливањском кантону Александар Родић, Покрет Срба Крајишника, бројни званичници и слушаоци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана