Пуна подршка развоју “Орла”

Срна
Пуна подршка развоју “Орла”

БИЈЕЉИНА - Планови развоја и пословне идеје које предузеће “Орао” жели реализовати у наредном периоду могу значајно допринијети развоју града Бијељина и побољшању живота у заједници, оцијенио је предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић након обиласка предузећа и разговора са његовим руководиоцима.

Ђурђевић је присуствовао завршној провјери млазног мотора у модерној испитној станици и упознао се са потенцијалима сарадње “Орла” са намјенском индустријом земаља у окружењу.

“Наш жОраож је један од носилаца привреде у Бијељини и стратешки је битан за град и Републику Српску. Драго ми је да све обавезе завршава квалитетно и на вријеме, посебно што су поједини погони, попут галванско-хемијске заштите, не само конкурентни на свјетском ваздухопловном тржишту, него имају потенцијал проширења на цивилни програм”, изјавио је Ђурђевић након обиласка овог погона.

У јединој компанији из области ваздухопловства у БиХ у току су завршни радови на производним процесима који ће допринијети проширењу пословних активности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана