Прва дама на скакаоници, просидба уз овације публике

Р. Т.
Прва дама на скакаоници, просидба уз овације публике

Вишеград - Овогодишње издање спортско-туристичке манифестације "Скокови са вишеградске ћуприје" поред побједника Борка Миладиновића обиљежили су и другопласирана Лана Марковић, прва дјевојка на овом такмичењу, те такмичар Звјездан Арсенић из Бањалуке, који је ту прилику искористио да запроси дјевојку Тамару Јанковић.

- Пети пут сам први у Вишеграду. На свакој скакаоници измјерим висну са које скачем и распитам се за дубину воде, да бих скоку прилагодио одраз и остале елементе прије него што тијело додирне воду - рекао је побједник, који је на такмичење стигао из Ужица.

Београђанка Лана казала је да није ни сањала да ће заузети друго мјесто у конкуренцији искусних скакача. Трећепласираног Радета Шћепановића из Колашина вишеградска публика добро познаје, јер је до сада учествовао на свим скоковима са ћуприје.

- Одлична организација, захвална публика, топла вода и добра атмосфера понесу човјека да да све од себе да скок буде што љепши и квалитетнији - нагласио је Раде.

Звјездан се није попео на побједничко постоље, али је на софи Моста Мехмед-паше Соколовића на Дрини, у паузи између скокова, питао дјевојку која га је све вријеме бодрила, да се уда за њега.

- Да - рекла је усхићено Тамара, а онда је Звјездан извадио вјеренички прстен и ставио јој га на руку, уз овације публике.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана