Промовисана књига Весне Теофиловић “Бирам здравље”

Срна
Промовисана књига Весне Теофиловић “Бирам здравље”

ДЕРВЕНТА - У Дервенти је вечерас промовисана књига “Бирам здравље”, у којој аутор Весна Теофиловић наводи смјернице и путоказе како једноставно и лако унаприједити физичко и психичко здравље уз духовно узрастање и усавршавање.

Теофиловићева је навела да књига садржи практичне примјере и рецепте здравих оброка, уз мишљење и савјете нутриционисте, а могу се пронаћи и сугестије психотерапеута о важности психолошког савјетовања током процеса губитка килограма или суочавања са неким од поремећаја у исхрани.

Дипломирани нутрициониста - дијететичар Дијана Петровић је у предговору књиге навела да ће мултидисциплинарни приступ у рјешавању проблема исхране и стварања здравог стила живота бити користан људима различитих узраста, али и медицинарима који најбоље знају колики је утицај неправилне исхране у настанку болести.

У књизи “Бирам здравље” је и посебан текст о хришћанском посту, а на промоцији је вечерас учествовао и протојереј-ставрофор Жељко Теофиловић.

Промоцију је употпунио наступ Женске пјевачке групе Културно-умјетничког друштва младих “Босиљак” Дервента.

Организатори промоције били су Српски књижевни клуб “Вихор” и Центар за културу Дервента.

Предсједник клуба “Вихор” Ненад Симић напоменуо је да је Теофиловићева у свијет књижевности ушла са књигом “Бирам слободу”, коју је промовисала прије три године.

Промоција је одржана у просторијама Центра за културу Дервента, у складу са прописаним епидемиолошким мјерама у Републици Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана