Промотивна кампања "Љетуј у Требињу" премашила сва очекивања

Srna
Промотивна кампања "Љетуј у Требињу" премашила сва очекивања

ТРЕБИЊЕ - Првих 15 дана промотивне кампање "Љетуј у Требињу" коју је организовала Туристичка организација Града Требиња у сарадњи са хотелијерима овог града и подршку градоначелника Требиња Мирка Ћурића, забиљежен је одличан одзив и висок ниво интересовања који је надмашио сва очекивања и пројекције које су постављене на почетку кампање.

Из Туристичке организације града Требиња саопштено је да је седам дана прије окончања кампање сајт www.љетујутребињу.цом у оквиру кога се налази "онлајн" пријава за учешће премашио цифру од 17.000 посјета из 40 земаља свијета.

Највише посјета сајту поред домаћих забиљежили су корисници из земаља окружења /Србија, Црна Гора и Хрватска/, затим из земаља широм Европе, али и из далеких прекоокеанских туристичких тржишта Азије /Јапан, Кина, УАЕ и Либан/, Сјеверне Америке /САД и Канада/ и Аустралије.

За туристичке поклон ваучере у износу од 150 КМ до сада се пријавило скоро 7.000 потенцијалних туриста /око 40 одсто/ који би Требиње посјетили у периоду од 5. до 25. јула.

"С обзиром на то да актуелни тренд интересовања за кампању знатно премашује очекивања и пројекције организатора, донесена је одлука да се поред првобитно планираних 30 емитују и додијеле додатни туристички поклон ваучери, а њихов тачан број биће познат приликом објаве добитника који ће бити познати у понедељак 29. јуна, а учесници у кампањи и цјелокупна јавност ће о свему бити благовремено обавјештени и информисани", наводи се у саопштењу Туристичке организације града Требиња.

У саопштењу се наводи да су кампању подржале и поједине јавне личности које су дале свој допринос успјеху досадашњег тока исте, а организатори се захваљују свима који су на било који начин учествовали и дали свој допринос афирмацији и промоцији исте, те напомињу да је остало још само седам дана до истека рока за пријаву.

Стога позивају све оне који то још нису да до петка 26. јуна попуне "онлајн" пријаву на www.љетујутребињу.цом и узму учешће у кампањи "Љетуј у Требињу", те на тај начин постану један од потенцијалних добитника туристичког поклон ваучера за љетовање у Требињу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана