Проблеми у снабдијевању електричном енергијом на подручју Лопара

Срна
Проблеми у снабдијевању електричном енергијом на подручју Лопара

ЛОПАРЕ - Падавине су на подручју Лопара проузроковале велике проблеме у снабдијевању домаћинстава електричном енергијом, посебно у руралним дијеловима општине.

Саобраћај се одвија отежано на регионалним и локалним путевима у општини Лопаре, екипе за чишћење су упућене на терен, а регионалне саобраћајнице и магистрални пут одржава “Бијељина пут”.

Начелник општине Лопаре Радо Савић одржао је састанак са надлежним општинским службама, на којем су утврђени приоритети за рјешавање насталих проблема, саопштено је из Општинске управе.

“Мајевичка села су углавном без струје од раних јутарњих часова. Контактирали смо жЕлектродистрибуцију ж и њихове екипе су на терену. Надамо се ће отклонити кварове у току дана”, рекао је Савић.

Водоснабдијевање насеља Лопаре је уредно.

Дрвеће, које је због тешког снијега пало на путеве, уклањају припадници Ватрогасне јединице Лопаре.

Дом здравља Лопаре функционише несметано и здравствене услуге се пружају на уобичајеном нивоу.

Екипе комуналног предузећа чисте тротоаре и прилазе важнијим установама, а на грађане се апелује да се организују и очисте снијег испред својих стамбених објеката.

У случају потребе за чишћењем снијега на локалним путевима грађани могу позвати надлежну општинску службу на број телефона 065/539-967.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана