Прњавор: Служена молитва за оздрављење дјевојчице Теодоре

ГС
Foto: Фејсбук

ПРЊАВОР - Храм Светог Василија Острошког у Горњим Палачковцима код Прњавора данас је био претијесан да прими ријеку вјерника који су дошли на молебан за оздрављење дјевојчице Теодоре Сибинчић која се налази на одјелу интензивне његе Универзитетско клиничког центра Републике Српске у Бањалуци.

Како преноси К3, сваки дан помало се поправља здравствено стање младе Теодоре, која је тренутно у највећој борби коју је имала у својих 11 година, а то је борба за живот.

Драгослав Шиник, хуманиста из Градишке, који је у контакту са Теодорином породицом, на друштвеној мрежи Фејсбук извјештава добре људе који су забринути за здравље дјевојчице, као и све оне који су учествовали у добровољном давању крви за њу, о тренутном здравственом стању храбре Теодоре, преносе Независне.

"Стање свакодневно иде у позитивном правцу од дана када су јој биле минималне шансе да добије животну битку. Налази крви се лагано поправљају. Уколико све буде по плану, средином седмице се предвиђа да ће Теодора бити способна да се транспортује у Београд на институт за мајку и дијете ради наставка лијечења и потпуног опоравка.

Сви даваоци крви предвиђени за понедељак и уторак по претходно утврђеном распореду ће се јавити на одјел трансфузије у Бањалуци, а за даље ћемо све заинтересоване даваоце обавијестити", навео је Шиник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана