Прњавор: Омладински центар на располагању свима који су "духом" млади

Срна
Foto: Срна

ПРЊАВОР - Предсједник Скупштине Омладинског центра у Прњавору Аднан Селимовић изјавио је данас за Срну да рад ове организације не искључује учешће свих заинтересованих, иако су активности чланова Статутом планиране за суграђане од 15 до 30 година.

"То што је у нашем Статуту наведена одређена старосна доб којој посвећујемо највише пажње и активности не значи да нећемо организовати догађаје и за наше млађе и старије суграђане. У наш Центар је добро дошао свако ко се духом осјећа младим" , поручио је Селимовић, након отварања просторија Омладинског центра у склопу Дома културе у Прњавору.

Он каже да након девет мјесеци дјеловања сада и званично имају једну полазну тачку, односно мјесто гдје ће се окупљати млади људи, и захвалио свима који су помогли досадашњи рад Центра.

"Наша врата ће увијек бити отворена за младе суграђане. Овдје могу доћи и када им треба помоћи да пронађу рјешење за неки проблем, када имају лијепе вијести, када им је само потребан предах од свакодневице, кутак гдје ће се добро осјећати" , каже Селимовић.

Он је упутио и позив младима да се у већем броју прикључе Омладинском центру.

"Само ако нас је много и имамо јасну визију можемо радити на креирању боље средине за нас младе. Од јесени ћемо још јаче, боље и више радити на реализацији нових активности и пројеката, укључујући умјетничке, спортске и по први пут еколошке радионице" , рекао је Селимовић.

Отварање просторија Омладинског центра својим доласком подржали су начелник општине Прњавор Дарко Томаш, као и представници УСАИД-а, ИОМ-а у БиХ и ИН Фондације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана