Прњавор: Од Комисије за избјегле 40.000 КМ за реконструкцију дијела градске улице

Срна
Foto: Срна

ПРЊАВОР- Комисија за избјеглице и расељена лица БиХ одобрила је општини Прњавор 40.000 КМ за реконструкцију дијела Улице Бранка Ћопића у оквиру пројекта обнове и изградње комуналне и социјалне инфраструктуре и електрификације на просторима гдје живе расељене особе и повратници.

Новац за финансирање реконструкције одобрен је из средстава за 2022. годину.

Споразум о сарадњи, на основу којег ће бити реализована додијељена средства данас су у Сарајеву потписали начелник општине Прњавор Дарко Томаш, предсједник Комисије за избјеглице и расељена лица БиХ Давор Чордаш, замјеник министра за људска права и избеглице у Савјету министара Џевад Махмутовић и директор Фонда за повратак БиХ Бојан Нинковић.

Томаш је изразио је задовољство што је Прњавор препознат као општина у којој се ради и гради.

"Сваки пут када су ове институције распоређивале средства, Прњавор је био међу корисницима, а одобрена средстава смо реализовали на задовољство свих наших грађана. Тако ће бити и са најновијим пројектом", рекао је Томаш Срни.

Он је додао да дијели задовољство локалних и вјерских заједница у БиХ које су данас потписале споразум и у име свих грађана општине Прњавор захвалио је за одобрена средства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана