Прњавор: 50.000 КМ мјесној заједници која побиједи на турниру у малом фудбалу

И.В.
Foto: Фејсбук

ПРЊАВОР- Градски фудбалски савез и град Прњавор организују такмичење мјесних заједница у малом фудбалу, а побједничка екипа обезбједиће за своју мјесну заједницу новчана средства која ће бити уложена у инфраструктуру у вриједности од 50.000 КМ.

Организатор је Градски фудбалски савез, а покровитељ Град Прњавор, који ће ову манифестацију подржати на два начина.

“Један је да ће се играчима који буду играли за побједничку мјесну заједницу обезбиједити новчана награда од 1.000 КМ, а други да ће та побједничка екипа опредијелити инвестицију у својој мјесној заједници у вриједности од 50.000 КМ. Мислим да је ово јединствено, како овдје у Прњавору, тако и у Републици Српској и увјерен сам да ће велики број наших суграђана из свих мјесних заједница бити активан, да ли кроз игру или кроз навијање. Исто тако увјерен сам да ће ово бити један заиста лијеп дан фудбала и спорта генерално на подручју нашег града”, рекао је градоначелник Дарко Томаш.

Циљ ове манифестације јесте афирмација спорта, спортских активности уз учешће искључиво домаћих играча, који имају пребивалиште на подручју Прњавора, старијих од 15 година, који ће се борити за своју мјесну заједницу.

“Оно што је јако битно јесте да се ово организује први пут и очекујемо велики број пријављених мјесних заједница. Турнир се игра осмог и деветог јула (8.7. и 9.7.) на стадиону “Синиша Пеулић” у Прњавору”, рекао је предсједник Фудбалског клуба „Љубић“ Зоран Декет.

Пријаве су отворене до првог јула, путем канцеларије Градског фудбалског савеза у Прњавору.

Учешће на турниру је бесплатно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана