Пријеми за најстарије суграђане у Приједору и Српцу

С. Та. - Д. Ј.
Пријеми за најстарије суграђане у Приједору и Српцу

Приједор, Србац - Значајну новчану помоћ добијамо од Градске управе Приједор и распоређујемо је оним пензионерима којима је најпотребнија. Све је то једна хумана мисија која траје више од деценију и надам се да ће бити настављена и наредних година.

Рекао је то јуче предсједник приједорског Удружења пензионера Слободан Брдар након новогодишњег пријема код градоначелника Миленка Ђаковића који је истакао да Градска управа гаји изузетне односе са старијим суграђанима, те да удовољава њиховим основним потребама помажући им директно из градског буџета.

Пријем за 47 пензионера који су свој радни вијек завршили радећи у органима локалне општинске управе јуче је организовао и начелник Српца Млађан Драгосављевић. У знак пажње уручене су им коверте са по 50 КМ.

- Локална управа обезбиједила је 10.000 КМ како би најугроженијим пензионерима омогућила једнократну новчану помоћ. Пензионери у Српцу, али и цијелој Републици Српској данас имају већу сигурност јер је Влада РС обезбиједила редовност исплате пензија и у више наврата повећала њихов износ, а најављен је и нови раст - рекао је Драгосављевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана