Пријем за студента генерације Неду Смиљић

Срна
Foto: срна

КОТОР ВАРОШ- Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је пријем за студента генерације на Филозофском факултету Неду Смиљић, која је за остварене резултате и просјек оцјена 9,83 награђена златном значком Универзитета у Бањалуци.


Сакан је рекао Срни да је овакав успјех за свако поштовање и да је ово још једно у низу признања локалној заједници, те је као знак захвалности уручио Смиљићевој новчану награду од 400 КМ.

"Котор Варош је одувијек био расадник талената, што се потврдило и овог пута. Неда је наш понос, учинила нас је препознатљивим у региону и не сумњам да ће једног дана постати истински стручњак у свом послу", нагласио је Сакан.

Сакан је истакао да је Смиљићева добар примјер за све младе људе да иду путем успјеха, остварују добре резултате, усавршавају се и једног дана постану генерација која ће своју средину мијењати на боље.

Смиљићева је током средњошколског образовања била и ученик генерације у Средњошколском центру "Никола Тесла" Котор Варош.

"Филозофски факултет сам одабрала јер сам одувијек жељела да радим са дјецом, да будем учитељица и сматрам да се у овој области могу доста усавршавати. Награда коју сам добила за мене је подстрек да наставим истим темпом и додатно се усавршим у струци, а уписала сам мастер студије", рекла је Смиљићева.

Смиљићева, која је уједно и предсједник Омладинског центра "Пета страна свијета" у Котор Варошу, захвалила је начелнику и његовим сарадницима за знак пажње и подршку у реализацији бројних пројеката за младе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана