Приједорчани Александра Кутлача и Немања Радуловић изговорила да и обојила трг љубављу

Снежана Тасић
Приједорчани Александра Кутлача и Немања Радуловић изговорила да и обојила трг љубављу

Приједор - Кратко, али јасно "да" које је Александра Кутлача (19) из Приједора прексиноћ изговорила свом момку Немањи Радуловићу (21) на градском тргу у Приједору, осим што је разњежило њихове суграђане, доказ је да љубав не излази из моде.

Просидба је затекла Александру неспремну, па је и изненађење које је Немања имао на уму било још интензивније.

Уз малу помоћ пријатеља који су носили транспарент са натписом "Реци да", Немања је успио да измами осмијех на лицу своје дјевојке и добије пристанак који је, како је уобичајено, потврђен пољупцем ово двоје младих и заљубљених Приједорчана.

Бројни Приједорчани који су се у тим тренуцима затекли на градском тргу романтични тренутак махом су забиљежили својим мобилним телефонима, а када је будућа млада изговорила магично "да", прилазили су да честитају срећном пару.

Немања је кик-боксер, док је Александра дугогодишња чланица Мажорет клуба "Фестина" из Приједора, те првакиња РС и БиХ и учесница европских и свјетских првенстава.

- Обоје радимо и забављамо се око годину и ово је стварно било изненађење које нисам очекивала. Веома сам радосна и желим да ову радост осјете све младе дјевојке када нађу човјека са којим могу да проведу живот - рекла је Александра.

Немања, као одважни просац, изјавио је да је овај тренутак дуго припремао.

- Ми смо млади да бисмо одмах кренули у заједнички живот, али ово је први и то велики корак за нас двоје - рекао је Немања.

Додао је да је јавном просидбом желио да Александри покаже колико је воли и колико му значи и да јасно поручи шта од ње даље очекује.

- Осјећам да је она права за мене. До сада никаквих конфликата нисмо имали и одлучио сам да јој покажем шта мислим и да јој докажем да је још више волим - рекао је овај млади Приједорчанин, додајући да ће свој вјеренички стаж, ма колико био дуг, провести у плановима за будућност.

Овај млади пар је показао да није срамота јавно показати емоције, а поготово љубав, која, како су многи прокоментарисали посматрајући романтичну просидбу, све побјеђује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана