Приједор: Шест слика намијењено за хуманитарну аукцију

Срна
Приједор: Шест слика намијењено за хуманитарну аукцију

ПРИЈЕДОР - Средства од продаје шест слика насталих у оквиру пројекта “Активирај се, покрени се” Омладинског савјета из Приједора биће усмјерена за помоћ младима, рекла је координатор пројекта Медина Рамић.

“Као резултат пројекта настале су слике младих и талентованих Приједорчана. Осим што су приказане приликом презентације самог пројекта, оне ће бити доступне у хуманитарној аукцији”, истакла је Рамићева, која је и предсједник Скупштине Омладинског савјета.

Она је новинарима рекла да су кроз цјелокупан шестомјесечни пројекат учесници имали прилику да се у низу радионица упознају са другим младим особама истог или различитог мишљења карактера и занимања.

“Учествовали су у различитим активностима, размјењивали искуства, заједно учили и напредовали. Активизам младих помогао им је да боље схвате и више цијене и себе и друге, да боље разумију неке нове изазове у њиховим животима”, нагласила је Рамићева.

На завршној манифестацији у оквиру пројекта “Активирај се, покрени се” Омладинског савјета вечерас су представљени резултати у видео-презентацији, музичком програму и изложби слика.

Пројекат се реализује захваљујући подршци програма /БХРИ/, који спроводи Међународна организација за миграције, уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана