Приједор: Нема заражених радника болнице

Срна
Приједор: Нема заражених радника болнице

ПРИЈЕДОР, 16. АПРИЛА /СРНА/ - Командант Градског штаба за ванредне ситуације у Приједору Миленко Ђаковић саопштио је да међу радницима болнице "Доктор Младен Стојановић" у том граду нема лица заражених вирусом корона, да међу њима нема лица која имају симптоме заразе и да ниједан радник ове здравствене установе није хоспитализован због сумње на заразу.

Ђаковић је раније данас након сједнице Штаба за ванредне ситуације рекао да су у изолаторијуму приједорске болнице хоспитализована два пацијента, од којих је један позитиван на вирус корона, а да је други пацијент под сумњом, да се за њега чекају резултати теста и да је ријеч о здравственом раднику приједорске болнице.

"Није у питању здравствени радник приједорске болнице него је у питању пацијент којег је здравствени радник приједорске болнице упутио у изолацију сумњајући на могућу заразу", наведено је у новом саопштењу.

Ђаковић је упутио извињење јавности због погрешно објављене информације.

"Посебно се извињавам свим здравственим радницима у Приједору, свим запосленима у болници и њиховим породицама за неугодности, страха и узнемирености који су изазвани овом непрецизном објавом", додаје се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана