Приједор: Наредне седмице о ревизорском извјештају за 2020. годину

Срна
Foto: Архива

ПРИЈЕДОР- Одборници Скупштине града Приједора разматраће идуће седмице извјештај о спроведеној финансијској ревизији града за 2020. годину, најављено је данас из тог локалног парламента.

На дневном реду сједнице су извјештај о раду у прошлој и програм рада Скупштине града за ову годину, те приједлог оснивања стручне скупштинске службе Скупштине и приједлог одлуке о висини накнада за рад одборника и чланова сталних радних тијела парламента.

Пред одборницима ће се наћи и приједлог одлуке о висини вриједности непокретности на подручју града по зонама, измјене и допуне одлуке о именима улица и тргова, процедура за избор три члана Градске изборне комисије Приједор, усклађивање оснивачког акта Агенције за економски развој "Преда - ПД" и конкурс за избор и именовање чланова школских одбора у основним и средњим школама испред локалне самоуправе.

Од 26 тачака предложеног дневног реда, четири се односе на измјене у радним тијелима Скупштине, три на спречавање и сузбијање, елиминацију и ерадикацију заразних болести и двије на финансирање предшколског васпитања и образовања.

Одборници ће се упознати и о информацијама о подстицајима у предузетништву, малим и средњим предузећима, безбједносној ситуацији и раду Одбора за жалбе.

На почетку сједнице биће верификован мандат Миленку Вујковићу из СНСД-а, након што је одборнички мандат вратио Слободан Јавор, када је изабран за градоначелника Приједора.

Сједница је заказана за сриједу, 16. фебруара, с почетком у 10.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана